Пресостати

Сортувати у порядку зменшення

Сортувати у порядку зменшення

Пресостати за доступною вартістю

Система вентилятора газового котла формує димовий потік, вплив сили тяги якого, забезпечує роботу реле тиску диференційного типу (прессостата). Останній є, по суті, контролером нормального функціонування вентилятора і механізму щодо виведення диму.

Конструкція, функціонал, поломки

У сучасних газових котлах прессостат зазвичай являє собою цілісну литу деталь. Тому окремо купити прессостат на газовий котел при несправності вигідніше, ніж намагатися його розібрати і полагодити. Дана деталь грає роль:

Перевірити функціонування деталі можуть виключно фахівці при наявності певних інструментів і датчиків. Самостійно це зробити можна, тільки порушивши нормальну роботу всього котла, що може спричинити його поломку. Серйозніші наслідки – аварійні ситуації, що створюють небезпеку для життя і здоров'я людей, часто призводять до нещасних випадків.

Але є кілька способів визначити несправність, не погіршуючи ситуацію:

  1. Прислухатися. При запуску вентилятора в системі димовідведення до фіксації.
  2. Перевірити дисплей або індикатор на наявність виведеної інформації про помилку.

Якщо котел взагалі не запускається, то це також можуть бути претензії до роботи даної деталі, детерміновані такими проблемами як:

Але аварійне спрацювання прессостата виконується і при порушенні роботи вентилятора (також зношується), засміченні конденсаційної системи, пошкодженні трубопроводу та ін. І хоч купити прессостат для котла не є проблематичним питанням в плані фінансів, все ж варто спочатку проконсультуватися з майстрами і зробити діагностику. Це не тільки дозволить заощадити на закупівлю елементів котла і роботі фахівців, але і зробити ремонт більш якісно, повернувши повну працездатність котла.

Де купити прессостат для газового котла?

Наш спеціалізований магазин пропонує широкий асортимент деталей і запчастин для котлів різних брендів. У каталозі розміщені як вітчизняні, так і імпортні вироби оригінального і аналогового типу. Тому ціна на прессостат газового котла варіативна, проте незрівнянно нижче вартості теплообмінників та інших значущих для агрегату систем.

У наявності вироби таких відомих виробників як:

Деякі пресостати універсальні і підходять котлам різних моделей і брендів, інші – виключно під певний агрегат. Також для ремонту можуть стати в нагоді збірники конденсату, трійник трубки прессостата в розбірних механізмах деяких таких деталей.

Перевагами співпраці з нашим магазином є:

Візуалізація і докладні описи до кожної одиниці товару дозволять купити потрібну деталь без витрати зайвого часу і сил на пошуки.