090724 Комплект електродів для котлів VAILLANT atmoMAX Pro/Plus, turboMAX Pro/Plus

090724 Комплект електродів для котлів VAILLANT atmoMAX Pro/Plus, turboMAX Pro/Plus

Встановлюється на котли Vaillant серії atmoMAX Pro/plus, turboMAX Pro/Plus


Код: 090724


Ціна:
2 030,4 грн.
2030.40 51.34$ 47.00€
Порівняти Availability: В наявності

АБО
Опис
Деталі

Потрійний електрод Vaillant поєднує в собі електроди розпалу й контролю іонізації, що розміщені на одній платформі, провід електрода приєднаний до електронної плати управління.

Функції:

- Розпал відтворюється двома електродами, між якими утворюється іскра. Електроди розпалу знаходяться на відстані 5 мм від пальника, що дає їм можливість запалювати газо-повітряну суміш. До електродів розпалу приєднаний кабель, який приварений до електродів і в свою чергу він усуває один роз'єм в ланцюгу розпалювання, який при несприятливих умовах міг би знижувати надійність запалювання.

- З лівого боку електродів розпалу розташований електрод контролю полум'я, його закінчення розташоване на відстані 4 мм над пальником. Комплект електродів став більш удосконалений:  замість металевої рампи з керамічними ізоляторами стала використовуватися цільнокерамічна збірка електродів. Конструкція цієї збірки була змінена з метою поліпшення стабільності запалювання, відповідно введений додатковий виступ для поліпшення позиціонування збірки і змінена форма кінців електродів.

Додаткова інформація
Додаткова інформація
Бренди Ні
Тип запчастин до котлів Електроди
Відгуки
Напишіть свій відгук
  • Оцініть наш товар:
Запитання про продукт

Акція