Компанія Ferroli відзначила свій ювілей у 2015 році, їй виповнилося 60 років. Багатонаціональна промислова компанія пройшла великий шлях, починаючи від скромної майстерні, що займалася виробництвом котлів на газі до міжнародної корпорації. Сьогодні це 12 заводів, розташованих у великих країнах Європи та Азії і 12 комерційних підприємств не тільки в рідній Італії, але і в Іспанії, Китаї, Туреччині та інших країнах. У компанії працює більше 2200 співробітників. Її річний оборот становить близько 600 000 000 євро. Історія підприємства почалася в 1955 році, майстерню заснував Данте Ферролі в Італії в місті Сан Боніфаччо. Продукція майстерні користувалася успіхом у місті і їй запропонували виконати замовлення для Верони. Так невелике підприємство стало відомо в Італії. У 1965 році підприємство вже вийшло на ринок Європи. У місті Бургос в Іспанії було відкрито нове підприємство. Компанія придбала сталеливарний завод в Алано-ді-Піаве. Це забезпечило їй незалежність від постачальників сталі і чавунних заготовок для радіаторів.

В даний час компанія Ferroli випускає повну лінію радіаторів зі сталі та алюмінію. Дочірня компанія підприємства відкрилася у Франції, в місті Сан Мішель. Впровадження сучасних технологій - головне стратегічне завдання компанії. Передбачається розширювати інвестування у виробництво. Ferroli продовжує будувати нові підприємства і розширювати виробництво в Китаї та країнах Європи. Тепер це група компаній, що має загальну назву FERROLI GROUP. Опалювальне обладнання, яке вони випускають - це котли водогрійні, парові котли, котли твердопаливні, котли на діатермічному мастилі, генератори для виробництва перегрітої води. Компанія також випускає теплові насоси і кліматичне устаткування, гідромодулі і компактні установки припливно-витяжні і багато іншого.

Компанія FERROLI GROUP - один з небагатьох виробників, які випускають повний спектр кліматичної техніки та опалювального обладнання. Вся продукція може бути розділена на п'ять великих груп: опалювальне обладнання; радіатори; електричні водонагрівачі а також кліматична техніка; електртодвигуни і гідромасажні ванни. Існує також побутовий напрям, який включає підлогові і настінні газові котли та інше побутове обладнання, включаючи побутові водонагрівачі та бойлери. Компанія запатентувала унікальний бітермічний теплообмінник, який є головною особливістю настінних котлів. Парові котли є особливою гордістю компанії, вони зарекомендували себе і на європейському, і на українському ринках.

Два напрями кліматичного обладнання - побутове і промислове. Побутове обладнання - це різні спліт системи, системи для охолодження води (чіллери) і системи для регулювання температури повітря в приміщеннях різного призначення (фанкойли). Промисловий напрям включає вентилятори, чиллери, фанкойли, вентиляторні блоки і центральні кондиціонери.

Радіатори випускаються на двох заводах у варіантах: панельно-сталеві, чавунні та секційні алюмінієві. Відокремлене виробництво гідромаассажних ванн займає в загальному обороті компанії 5%. Також добре зарекомендував себе напрямок опалювального обладнання. Високу якість устаткування Ferroli підтверджено європейським сертифікатом ISO. Мільйони споживачів з різних країн оцінили продукцію Ferroli.